Vastgesteld bestemmingsplan “Dwarsweg 13-06”

Logo Winterswijk

Plan vastgesteld

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 24 november 2016 het bestemmingsplan “Dwarsweg 13-06” heeft vastgesteld.

Inhoud en ligging

Het huidige bestemmingsplan laat op het perceel een recreatiewoning toe met een oppervlakte van maximaal 66 m2. Dit bestemmingsplan vergroot deze maximale oppervlakte naar 125 m2. Het plangebied ligt in het buitengebied van Winterswijk, in de buurtschap Ratum. Het perceel ligt in een bos waarin meerdere recreatiewoningen staan.

Waar ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 14 december 2016 tot en met dinsdag 24 januari 2017 ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25 te Winterswijk. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1511BGDWARSW1306-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 15 december 2016 tot en met woensdag 25 januari 2017 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Ingeval van onverwijlde spoed kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 26 januari 2017. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven