Ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan De Proeftuin’ en kennisgeving anterieure overeenkomst

Logo Cromstrijen

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van gemeente Cromstrijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan De Proeftuin’ vanaf maandag 12 december 2016 voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Het doel van deze herziening is tweeledig; enerzijds de beperking van het maximaal perceelsoppervlak per bedrijf in overeenstemming brengen met actueel beleid en regionale afspraken en anderzijds de ontsluiting voor personeel/personenauto's te verbeteren. 

Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien tijdens de openingstijden bij de balie van het gemeentehuis. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen bij. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie van het servicecentrum, telefoonnummer 14 0186 of 088 647 1000. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Zakelijke beschrijving

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 Wro bekend dat zij een anterieure overeenkomst sloten met de heer M. Jansen, directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Proeftuin B.V. De overeenkomst is gesloten ten behoeve van de ruimtelijk-planologische inpassing van de openstelling voor personenverkeer van de calamiteitenontsluiting van bedrijventerrein De Proeftuin ter hoogte van de Rijksstraatweg te Numansdorp en het in overeenstemming brengen met actueel beleid en regionale afspraken van de beperking van het maximaal perceelsoppervlak per bedrijf.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst is op verzoek te verkrijgen bij het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Naar boven