gecoördineerde tervisielegging Ontwerpbestemmingsplan Foodcourt De Vrolijkheid, ontwerpomgevingsvergunning Foodcourt de Vrolijkheid (rectificatie)

Logo Zwolle

RECTIFICATIE

De publicatie voor de gecoördineerde tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Foodcourt De Vrolijkheid, ontwerpomgevingsvergunning Foodcourt De Vrolijkheid van 20 januari 2016 wordt gerectificeerd en vervangen door onderstaande tekst. De rectificatie betreft het volgende: tegen de ontwerpomgevingsvergunning kan een ieder een zienswijze indienen. De termijn voor indienen van zienswijzen is verschoven.

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend met ingang van 11 februari 2016 gedurende zes weken tot en met 23 maart 2016 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage ligt:

 

Een ieder kan op een computer in het Stadskantoor het digitale plan raadplegen. Het Stadskantoor is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Ceintuurbaan, Oude Meppelerweg en de oprit naar de A28.

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning voorzien in het oprichten van Foodcourt De Vrolijkheid, bestaande uit vier cafetaria/restaurants en een attentiemast, op het perceel Oude Meppelerweg 1 t/m 7 te Zwolle.

Coördinatieregeling

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. Dat wil zeggen dat de voorbereiding en de bekendmaking van verschillende besluiten tegelijk worden behandeld. Op 5 oktober 2015 heeft de gemeenteraad besloten het bestemmingsplan Foodcourt de Vrolijkheid en het verzoek om verlenen van een omgevingsvergunning voor de vier cafetaria/restaurants en een attentiemast op Foodcourt De Vrolijkheid gecoördineerd te behandelen..

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht op de volgende wijze:

  • a.

    een ieder kan schriftelijk zijn zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad;

  • b.

    een ieder kan tegen de ontwerpomgevingsvergunning zijn zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders;

Vermeldt u uitdrukkelijk over welk ontwerpbesluit u een zienswijze naar voren brengt. Het is mogelijk om voor ieder afzonderlijk ontwerpbesluit een schriftelijke zienswijze naar voren te brengen.

Het adres voor het indienen van de zienswijzen is in alle gevallen: Afdeling Ruimtelijke Planvorming,t.a.v. Jan Pieter Koppert,Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

Ook bestaat de mogelijkheid voor diegene die een schriftelijke zienswijze in mogen dienen om gedurende genoemde termijn zijn zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u voor 3 maart 2016 een afspraak te maken met dhr. J.P. Koppert of mevr. H.L. Stam (tel. (038) 498 2183, email. HL.Stam@zwolle.nl)

Na de genoemde termijn van terinzagelegging kunnen de stukken ten behoeve van de omgevingsvergunning, zonder het recht om zienswijzen in te dienen, worden ingezien bij de eenheid Publiekszaken, afdeling Vergunningen, Lübeckplein 2, te Zwolle en wel na telefonische afspraak op telefoonnummer 14038.

Voor zover de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan, zal deze ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan. Het besluit op de omgevingsvergunning zal genomen worden door het college van burgemeester en wethouders.

Beroepsmogelijkheden

Wij maken u attent op het volgende. Omdat de coördinatieregeling van toepassing is, geldt voor alle hierboven genoemde besluiten dat slechts beroep openstaat bij de Raad van State voor diegene die tijdig een zienswijze heeft ingebracht tegen (de) ontwerpbesluit(en) en die bovendien belanghebbende is.

Naar boven