Vastgesteld wijzigingsplan Scholtemaatweg 13-15

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 14 december 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van het perceel Scholtemaatweg 13-15 te Winterswijk - Ratum. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening.

Ligging en doel

Het perceel Scholtemaatweg 13-15 ligt in het oostelijk deel van het buitengebied van Winterswijk bij het buurtschap Ratum. Doel van het wijzigingsplan is het wonen mogelijk te maken in de schoppe.

Waar ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 14 december 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 te Winterswijk. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1607BGSCHOLMTW13-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 15 december tot en met woensdag 25 januari 2017 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 26 januari 2017. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven