ONTWERPBESLUIT MIDDENBLOK CENTRUMPLAN HOOGKARSPEL TER INZAGE

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken bekend dat het ontwerpbesluit ‘Middenblok Centrumplan Hoogkarspel’ voor een ieder ter inzage ligt. De zienswijzenperiode duurt zes weken, van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017. De bekendmaking is op grond van artikel 3.10, lid 1 onder a. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, jo afd 3.4 Algemeen wet bestuursrecht.

Dit ontwerpbesluit maakt het mogelijk een complex winkels en woningen op het perceel Raadhuisplein bij 1 in Hoogkarspel te realiseren.

Appartementen en winkels

In het complex worden 20 appartementen en een aantal flexibele winkelunits gerealiseerd. Woningstichting Het Grootslag verhuurt de appartementen. DEEN Vastgoed verhuurt de winkelunits.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0498.BSRaadhuisplein-on01. U kunt het plan ook inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hoogkarspel, bij het omgevingsloket.

Zienswijze indienen

Van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 heeft een ieder de mogelijkheid schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Drechterland, postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel. Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven