Bekendmaking Wet geluidhinder ‘Zuideinde 18’ te Zevenhuizen

Logo Zuidplas

BESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN GELUID

Burgemeester en wethouders hebben het volgende besluit genomen:

•Zuideinde 18 te Zevenhuizen: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van twee nieuwe woningen. Het besluit behoort bij het bestemmingsplan ‘Wijzigingsplan Zuideinde 18’ te Zevenhuizen.

Terinzagelegging

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 inzien bij de gemeente Zuidplas. Het besluit is geregistreerd onder kenmerknummer 2016067951. Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, tel. (0180) 330 300. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Beroep instellen

Binnen de inzagetermijn kunt u beroep tegen een besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een besluit blijft van kracht wanneer u beroep instelt, tenzij u een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over een ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van een ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over een ontwerpbesluit.

Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

Naar boven