Voorontwerpbestemmingsplan ‘Vinkel Zuid’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Vinkel Zuid’ (NL.IMRO.0796.0002296-1201) met ingang van 15 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied betreft het bestaand woongebied Vinkel Zuid (Bieze en Rijshoeve) te Vinkel. Ten noorden grenst het plangebied aan de achtererven van de woningen aan de Brugstraat en ten oosten aan de achtererven van de woningen aan de Platanestraat en de Kastanjelaan. Ten zuiden, ten westen en ten noordwesten grenst het plangebied aan het buitengebied.

Het plan is een beheersbestemmingsplan in het kader van de actualisatie. Dit betekent dat het geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk maakt. Het plan legt de situatie vast zoals deze nu feitelijk bestaat. Bestaande functies (o.a. wonen, verkeer en groen) krijgen eenzelfde bestemming als het huidige gebruik.

Wilt u reageren?

In de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling hierop reageren. Wilt u reageren op dit voorontwerpbestemmingsplan?

Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden.

Naar boven