Vastgesteld bestemmingsplan ‘Achtersteweg 11C Nuland’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat het bestemmingsplan ‘Achtersteweg 11C Nuland’ (NL.IMRO.0796.0002284-1401) vanaf 15 februari 2016 zes weken ter inzage ligt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan “Achtersteweg 11C Nuland” op 26 januari 2016 ongewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt op het perceel Achtersteweg 11C te Nuland, kadastraal bekend Nuland, sectie B nummers 5006 en 5007, de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk waar volgens het eerder geldende bestemmingsplan één vrijstaande woning is toegestaan. Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden.

 

Verleende omgevingsvergunning Achtersteweg 11C Nuland

Kennisgeving op grond van de Coördinatieverordening Wro gemeente s-Hertogenbosch

Daarnaast deelt het college van burgemeester en wethouders mee dat zij op 29 januari 2016 heeft besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen van twee vrijstaande woningen op het perceel Achtersteweg 11C in Nuland. De omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen is ook meegenomen in de gecoördineerde voorbereiding van deze besluiten.

Wilt u de verleende omgevingsvergunning inzien, dan kunt u kunt u deze vinden onder de link https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning/omgevingsvergunning-ter-inzage.html.

Beroep tegen het bestemmingsplan en/of omgevingsvergunning?

Binnen de periode dat het vastgesteld bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen de bovenstaande besluiten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als u beroep wilt instellen, moet u wel eerst op de ontwerpbesluiten een zienswijze aan de raad, dan wel het college kenbaar hebben gemaakt. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot de gemeenteraad en/of het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven