Gemeente Maastricht,onherroepelijk geworden bestemmingsplan en omgevingsvergunning Zorgcentrum Campagne, wijzigingsplan Bouwmarkt-tuincentrum Noorderbrug en bestemmingsplan Asielzoekerscentrum Francois de Veijestraat.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen/omgevingsvergunning onherroepelijk geworden zijn:

  • 1.

    Bestemmingsplan en omgevingsvergunning Zorgcentrum Campagne: het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning Zorgcentrum Campagne hebben betrekking op de herontwikkeling van het bestaande zorgcentrum. De procedure betreffende het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn in één procedure gecoördineerd.

  • 2.

    Wijzigingsplan bouwmarkt/Tuincentrum Noorderbrug: het wijzigingsplan maakt het realiseren van een buitenopslag en buitenverkoop voor de bouwmarkt ‘Praxis’ mogelijk.

  • 3.

    Asielzoekerscentrum Francois de Veijestraat: Het plan voorziet in de oprichting van een nieuw asielzoekerscentrum voor de verwachte periode van minimaal 15 jaar.

 

De plannen zijn onherroepelijk geworden omdat binnen de termijn van tervisielegging van de vastgestelde plannen geen beroep is ingediend of voorlopige voorziening is gevraagd bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit houdt in dat deze plannen daags na afloop van de beroepstermijn in werking zijn getreden en onherroepelijk geworden. Daarmee vormen de plannen de juridische kaders waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst.

 

Terinzagelegging

Alle onherroepelijk geworden plannen zijn tijdens openingsuren in te zien bij het GemeenteLoket, Mosae Formum 10 te Maastricht en worden als volgt digitaal verbeeld:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpZorgCampagne-vg01

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.wpbmtcNoorderbrug-vg01

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpAZCVeijestr-vg01

  

 

Maastricht, 15 december 2016

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester

Naar boven