Vaststelling bestemmingsplan 'Caricole Cadzand-Bad', gemeente Sluis

Logo Sluis

Op 29 september 2016 heeft de gemeenteraad van Sluis het bestemmingsplan 'Caricole Cadzand-Bad' vastgesteld. Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling ten behoeve van de vervangende nieuwbouw (verplaatsing) van het strandpaviljoen Caricole. De aanleiding om te verplaatsen is de normering in het kader van de kustversterking.

Het plan inzien

Het besluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan liggen met ingang van 8 december 2016 gedurende de beroepstermijn van zes weken (tot en met 18 januari 2017) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het uitwerkingsplan (met de daarop betrekking hebbende stukken) is ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.1714.bpcaricole-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken via het telefoonnummer 140117.

Crisis- en Herstelwet

Met betrekking tot dit uitwerkingsplan is tevens de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer specifieke procedurele bepalingen van toepassing zijn op de eventuele latere beroepsprocedure bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Beroep

Met ingang van 8 december 2016 kan gedurende een termijn van zes weken (tot en met 18 januari 2017) tegen het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan 'Caricole, Cadzand-Bad' beroep aan worden aangetekend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het beroepschrift is tijdig ingediend indien het voor het einde van de termijn is ontvangen. Tegen onderdelen van het uitwerkingsplan die ongewijzigd zijn gebleven, kan geen beroep worden ingesteld.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroep rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van het college van Burgemeester en Wethouders wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Er wordt een griffierecht geheven.

 

Oostburg, 7 december 2016

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris

mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester

Naar boven