Openbare bekendmaking

Logo Landerd

Ontwerp uitwerkingsplan “Akkerwinde, fase 2”

 

Burgemeester en wethouders van Landerd maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan Akkerwinde, fase 2 met ingang van 12 december 2016 voor zes weken ter inzage ligt.

Ligging van het plangebied

Het uitwerkingsplan ligt in de woonwijk Akkerwinde in Schaijk. Deze wijk wordt globaal begrensd aan de zuidzijde door de Louwstraat, aan de westzijde door de woningen aan de Schutsboomstraat, aan de oostzijde door het bedrijventerrein De Louwstraat en aan de noordzijde door de bestaande bebouwing aan de Bolderik, Andoorn en de Melde. Het uitwerkingsplan betreft de afrondende fase van de wijk, waarbij het oostelijk deel van de wijk wordt ontwikkeld.

Inhoud van het plan

Met het uitwerkingsplan wordt de realisatie van 70 tot 100 woningen in het oostelijk deel van de wijk mogelijk gemaakt. Het gaat daarbij om een mix van rijwoningen, vrijstaande woningen en twee onder een kap woningen.

Het plan bekijken

Het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 12 december 2016 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Het ontwerp uitwerkingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.bpuwsch2016akkerw-OW01. De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685.bpuwsch2016akkerw-OW01.

Wilt u een reactie geven?

Tijdens de hierboven genoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerp uitwerkingsplan. Uw schriftelijke zienswijze dient u in bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Ivo Verploegen.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer Ivo Verploegen via telefoonnummer 0486-458213 of via e-mail ivo.verploegen@landerd.nl.

Naar boven