Ontwerpbesluit omgevingsvergunning nieuwbouw ambulancepost op het perceel Rijksstraatweg 211 te Hurdegaryp

Logo Tytsjerksteradiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat hij van plan is om op grond van artikel2.1 lid a en c en 2.12 lid 1 onder a onder 3˚ van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voorde bouw van een ambulancepost op het perceel Rijksstraatweg 211 te Hurdegaryp.

 

De gemeenteraad heeft voor dit project een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

 

De realisatie van de ambulancepost is in strijd met het Provinciaal Inpassingsplan De Centrale As.Uit de in het kader van de ruimtelijke onderbouwing uitgevoerde onderzoeken blijkt dat de ambulancepostpast binnen de vigerende beleidskaders en goed ingepast kan worden in de omgeving (landschappelijken stedenbouwkundig). Ook vanuit de overige onderzochte omgevingsaspecten (bodem, archeologie,natuur, water, milieuzonering, verkeer, geluid, lucht en externe veiligheid) zijn geen belemmeringengebleken ten aanzien van een goede ruimtelijke ordening.

 

Het ontwerpbesluit, de door de gemeenteraad afgegeven ontwerpverklaring van geen bedenkingen ende overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzagebij de balie Bouwen en Wenjen in het gemeentehuis van Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 7 te Burgum.

 

Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen met betrekkingtot dit ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel.Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, dan kunt u een afspraak maken met de balie Bouwen enWenjen van de gemeente (tel. 14 0511). Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Postbus 3, 9250 AABURGUM

Naar boven