Ontwerpwijzigingsplan Frans Kuypersstraat 8 en Berktweg 1a, Haaren

Logo Haaren

Haaren

Frans Kuypersstraat 8 en Berktweg 1a, gemeente Haaren, sectie A, nummers 2123 en 2662.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

 

  • 1.

    Het ontwerpwijzigingsplan “Frans Kuypersstraat 8 en Berktweg 1a, Haaren” met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP17BGFKUYPBERKTW1-ON01 van de gemeente Haaren;

  • 2.

    De daarbij behorende stukken.

 

De stukken liggen met ingang van donderdag 15 december 2016 gedurende zes weken (tot en met woensdag 25 januari 2017) ter inzage. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl/. Hier klikt u op “Wonen en omgeving” en “Bestemmingsplannen” zo komt u bij het wijzigingsplan. Ook zin de stukken op afspraak in te zien in het gemeentehuis.

 

Het wijzigingsplan voorziet in het verwijderen van de aanduiding intensieve veehouderij (IV) op de locaties Frans Kuypersstraat 8 en Berktweg 1a in Haaren. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid. In het wijzigingsplan is verzekerd dat de bedrijfsactiviteiten van IV zijn gestopt, de stallen worden gesloopt en het erf landschappelijk ingepast en er dus sprake is van ruimtelijke kwaliteit.

 

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627260. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 14 december 2015 Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven