Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan en hogere waarde Slagen van Graafland

Logo Molenwaard

Ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het wijzigingsplan Slagen van Graafland ter inzage. Het plan maakt het juridisch planologisch mogelijk om een woning te realiseren naast de Graafland 14 in Groot-Ammers.

Ingevolge de Wet Geluidhinder ligt het ontwerp van het besluit voor een hogere grenswaarde van 52 dB voor het perceel ten westen van Graafland 17 in Groot-Ammers ter inzage.

Het ontwerp van het wijzigingsplan en het ontwerp besluit hogere grenswaarde liggen met ingang van 9 december 2016 zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek te Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1). Het ontwerp wijzigingsplan is ook 24 uur per dag in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.WPKavelSlagenAMS-OW01.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen tegen een of beide ontwerp besluiten. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met F. Both.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl.

Naar boven