Gemeente Landgraaf - Ontwerp wijzigingsplan Achter de Haesen

Logo Landgraaf

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat het ontwerp wijzigingsplan “Achter de Haesen” ter inzage ligt. Het plangebied is gelegen tussen de Prickenleenstraat en de Sleinadastraat, ter hoogte van de Haesenstraat. Het wijzigingsplan voorziet in de bouw van acht levensloopbestendige huurwoningen en daarbij behorende voorzieningen waaronder een parkeerterrein.

Het ontwerp van het wijzigingsplan ligt met ingang van 8 december 2016 t/m 18 januari 2017 tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klant Contact Centrum. Gedurende deze periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerp van het wijzigingsplan kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Landgraaf, postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnr. 14 045.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan eveneens in elektronische vorm raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder de rubriek ‘Ruimtelijke Plannen’ alsmede via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder gebruikmaking van het planidentificatienummer (IDN) NL.IMRO.0882.WPACHTERDEHAESEN-ON01.

Naar boven