Ontwerp omgevingsvergunning Collse Hoefdijk 26 - teeltondersteunende voorzieningen; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben besloten medewerking te verlenen aan een aanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten vanpermanente teeltondersteunende voorzieningen op het perceel direct achter de bedrijfsbebouwing aan de Collse Hoefdijk 26 te Nuenen. Deze uitbreiding is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied voor zowel de activiteit bouwen als de activiteit gebruik. Het verzoek is geregistreerd onder nummer N-HZ-2016-0078.

 

Termijn terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen en overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 december 2016 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, 5671 CK Nuenen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

De ontwerp omgevingsvergunning kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.OVCollsehoefd26TOV-C001

 

Indienen zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze kenbaar maken omtrent de ontwerp omgevingsvergunning of de verklaring van geen bedenkingen bij het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht op het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (040) 2631631.

Nuenen, 8 december 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven