Vastgesteld bestemmingsplan Bedum Kern locatie Kop van Noord

Logo Bedum

Burgemeester en wethouders van Bedum maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 november 2016 het bestemmingsplan ‘Bedum Kern locatie Kop van Noord’, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedum Kern locatie Kop van Noord’ maakt de realisatie van grondgebonden woningen mogelijk op het terrein van de voormalige gasfabriek, gelegen op de kruising van de Wilhelminalaan/Boterdiep Wz te Bedum.

Ter inzage

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de afdeling VROM van de gemeente Bedum, Schoolstraat 1 te Bedum. Op www.bedum.nl kunt u de stukken inzien onder de knop: ‘loket’-‘ter inzage’. Voorts is het plan te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0005.BPBE16HERS2-VA01.

Beroep

Van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig bij de raad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen bij de raad naar voren heeft gebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Wie tijdig beroep heeft ingesteld kan ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; het verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

Naar boven