Voorontwerpbestemmingsplan “De Linie”, Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan “De Linie” gereed is.

 

Plangebied

Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt ten noordoosten van het stadscentrum van Bergen op Zoom en betreft het woonwagencentrum De Linie. Het plangebied wordt globaal begrensd door:

• de Marconilaan Noord/Bastionweg in het westen;

• de Randweg-Oost ( A4/A58) in het oosten;

• de Randweg-Noord in het noorden;

• de Potlodenlaan in het zuiden.

 

Doel

Het bestemmingsplan voorziet in een actueel plan voor woonwagencentrum De Linie. Daarbij is rekening gehouden met het scenario ‘schoon, heel en veilig’ uit de in 2015 vastgestelde ‘Notitie Woonwagenbeleid Bergen op Zoom’. Hierdoor is sprake van een gedeeltelijke herinrichting van het gebied.

 

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 12 december 2016 gedurende 6 weken voor een ieder tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor aan de J. Obrechtlaan 4 in Bergen op Zoom. Het voorontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijk voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.BP0210-0107)

 

Reageren

Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunnen worden ingezonden aan het college van burgemeester en wethouders (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u een mondelinge reactie wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats, tel.nr. 0164-277555 of de heer B. Verdonschot (tel. nr. 0164-277491).

 

Bergen op Zoom, 9 december 2016

 

Naar boven