Uitwerkingsplan Waterfront-Zuid - De Bakens

Logo Harderwijk

Met het uitwerkingsplan Waterfront-Zuid – De Bakens wordt het mogelijk gemaakt het plandeel De Bakens in te richten en te ontwikkelen voor bebouwing met als hoofdfunctie wonen. Het plangebied ligt globaal tussen het gebied van het uitwerkingsplan Waterfront-Zuid - Watersportboulevard en het gebied van het bestemmingsplan Waterfront-Zuid - De Eilanden.

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met ingang van 8 december 6 weken voor belanghebbenden ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden tegen dit plan schriftelijk of digitaal hun zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, dhr. P. Mulder, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.UP00182-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.UP00182-/NL.IMRO.0243.UP00182-0001) of op de gemeentelijke website www.harderwijk.nl/plannenwaterfront.

 

Naar boven