Vastgesteld bestemmingsplan Kapelweide Lettele

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 16 november 2016 gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Kapelweide Lettele’

 

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt woningbouw op de Kapelweide in Lettele mogelijk. In totaal mogen 23 woningen van het type rijwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaand worden gebouwd.

Het plangebied "Kapelweide Lettele" wordt globaal begrensd aan de noordzijde door grasland en iets verder de woning aan de Bathmenseweg 45 en het agrarische bedrijf aan de Bathmenseweg 45a, aan de oostzijde door de Bathmenseweg, aan de zuidzijde door de toegangsweg naar de Bathmenseweg 43/43a en door de begraafplaats en aan de westzijde door de bebouwing van de Bathmenseweg 43/43a.

 

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld:

1. Per abuis is een meetverschil ontstaan tussen de woningbouwontwikkeling en het agrarische bouwvlak Bathmenseweg 45a. Dit wordt hersteld door het westelijk gelegen bouwvlak met ongeveer 3 meter te verkleinen. De afstand tussen het bouwvlak met de bestemming ‘Wonen’ en het agrarische bouwvlak bedraagt bij vaststelling 100 meter.

2. De regels met betrekking tot kleinschalige kinderopvang zijn geredigeerd, conform de parapluherziening ‘Kleinschalige kinderopvang’.

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P282-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P282-/NL.IMRO.0150.P282-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekszaken, Grote Kerkhof 1

• Servicepunt Lettele, Bathmenseweg 22 te Lettele

 

Reageren

Het bestemmingsplan ‘Kapelweide Lettele’ ligt van 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 ter inzage.

 

Van vrijdag 9 december 2016 tot en met donderdag 19 januari 2017 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

• een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven