Omgevingsvergunning voor het realiseren van een bedrijfswoning op het perceel Lyclamaweg 15C te Makkinga.

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van gemeente Ooststellingwerf maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor Lyclamaweg 15C te Makkinga.

De aanvraag om omgevingsvergunning heeft zaaknummer Z-HZ_WABO- 2015-0657.

Inzien

De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt vanaf

7 december 2016 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het

gemeentehuis aan `t Oost 11 te Oosterwolde, telefoon 0516 – 56 64 64. Voor de inzage van de ontwerp omgevingsvergunning kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 12:30 uur.

Beroep

Op grond van artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

In principe staat het beroep alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Tevens kunnen belanghebbenden - voor zover zij daarbij een spoedeisend belang hebben - op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht voorlopige voorziening tot schorsing van dit besluit vragen. Dit verzoek moet ingediend worden bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Oosterwolde, 7 december 2016

Naar boven