Ontwerpbestemmingsplan “Zorginstelling Dennendal Reinaerde”, Zeist

Logo Zeist

Het bestemmingsplan maakt de herbestemming (van natuur naar maatschappelijk) en een herinrichting van de locatie Dennendal van zorginstelling Reinaerde mogelijk.

Plangebied

Het plangebied ligt ten noordoosten van de kern van Den Dolder en wordt in het noorden begrensd door het Willem Arntsz bos en in het zuiden door de Willem Arntsz Hoeve. Vervolgens wordt de grens in het oosten bepaald door Landgoed Pijnenburg.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Zeist maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Zorginstelling Dennendal Reinaerde” vanaf 8 december 2016 tot en met 18 januari 2017 ter inzage ligt in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via gemeentelijke website: www.zeist.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPDennendalReinaer-OW01.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Zeist, ter attentie van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze (inloggen met DigiD).

Naar boven