Ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een fruitboomgaard en renovatie schuur aan de C.G. Roosweg (naast nr. 28) in Schoonhoven

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van gemeente Krimpenerwaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een fruitboomgaard en de renovatie van een schuur aan de C.G. Roosweg (naast nr. 28) te Schoonhoven, kadastraal bekend als kadastrale gemeente Schoonhoven, sectie F, nummer 779. 

 

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 7 december 2016 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 17 januari 2017) in de hoofdvestiging in Stolwijk (Dorpsplein 8). Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met mevrouw N. Amelink van afdeling Vergunning, toezicht en handhaving (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder tegen voornoemde ontwerp-omgevingsvergunning (bij voorkeur) schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Als u mondeling een zienswijze wilt kenbaar maken dan kunt u daarvoor contact opnemen met mevrouw N. Amelink. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Stolwijk, 6 december 2016

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard

 

Naar boven