Onherroepelijk bestemmingsplan

Logo Oude IJsselstreek

Correctieve herziening DRU Industriepark Ulft

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat er geen beroep is ingesteld tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan "Correctieve herziening DRU Industriepark Ulft" met identificatiecode (PlanID) NL.IMRO.1509.BP000130-VA02, vastgesteld door de gemeenteraad op 22 september 2016. Het bestemmingsplan is hierdoor op 18 november 2016 onherroepelijk geworden.

Gewijzigde i nhoud van het plan

Reeds eerder, op 25 juni 2015, heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan “Correctieve herziening DRU Industriepark Ulft” vastgesteld. Tegen dit besluit is door een aantal belanghebbenden beroep aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Afdeling heeft enkele subleden van Artikel 6 van de planregels vernietigd en hiervoor een voorlopige voorziening getroffen en vervolgens de gemeente opgedragen om binnen 26 weken een nieuw besluit te nemen. In het nu gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan (ID-code NL.IMRO.1509.BP000130-VA02) zijn de regels van Artikel 6 aangevuld met twee leden en is aan de toelichting Hoofdstuk 7 “Gewijzigde vaststelling na uitspraak Raad van State” toegevoegd.

 

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan "Correctieve herziening DRU Industriepark Ulft” ligt ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan.

De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven