Gemeente Maastricht, nieuwe bekendmaking en termijn tervisielegging van het ontwerp-bestemmingsplan 'Bonnenfanten'.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bonnefanten’ opnieuw ter inzage wordt gelegd. In de bekendmaking van 17 december 2015 is per abuis een link genoemd waarmee het plan niet correct digitaal opvraagbaar is geweest. Daarom wordt de ter visie legging van het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bonnefanten’ opnieuw gepubliceerd en is de zienswijze termijn aangepast. In dit plan zijn geen ontwikkelingen waarvoor een exploitatieplan moet worden opgesteld.

 

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Het plan betreft het realiseren van wooneenheden voor studenten in het voormalige Bonnefantencollege aan de Tongerseweg 135.

 

Terinzagelegging, verbeelding en digitaal beschikbaar stellen

Met ingang van 12 februari 2016 liggen het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ter inzage bij het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpBonnefanten-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan de gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van: Aan de raad, zienswijzen ontwerpbestemmingsplan ‘Bonnefanten’. Mondeling kan na telefonische afspraak met de heer E. Verheijden, tel. 043 - 3504559.

 

Maastricht, 11 februari 2016.

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake

Naar boven