Wijzigingsplan Badhuisweg-Koolsweg Cadzand gewijzigd vastgesteld, gemeente Sluis

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan 'Badhuisweg-Koolsweg Cadzand' op 8 november 2016 gewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan zoals vastgesteld op 9 juli 2013 is op een ondergeschikt onderdeel aangepast. Het betreft de verruiming van de mogelijkheid voor het situeren van hoofdgebouwen op een perceel binnen het eerder vastgestelde bouwvlak.

Ter inzage

Het besluit van het college en het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan 'Badhuisweg-Koolsweg Cadzand' liggen met ingang van 1 december 2016 gedurende zes weken (tot en met 11 januari 2017) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.17140000KomCadzand-). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw V. Dekker van de afdeling Externe dienstverlening, tel. 140117.

 

Beroep

Met ingang van 2 december 2016 kan door belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken (tot en met 12 januari 2017) tegen het vaststellingsbesluit van het college beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

 

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de afdeling Bestuurrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

 

Oostburg, 1 december 2016

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris

mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester

Naar boven