Ontwerp 1e wijzigingsplan Centrum Halsteren (Dorpsstraat 11)

Logo Bergen op Zoom

Burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maken bekend dat het ontwerp van het 1e wijzigingsplan van het bestemmingsplan “Centrum Halsteren" met plannummer NL.IMRO.0748.WP102a-0201 gereed is.

 

Het ontwerpwijzigingsplan ziet op het wijzigen van de bestemmingen ‘Horeca’ in de bestemming ‘Wonen’ voor het perceel Dorpsstraat 11 te Halsteren waardoor ter plaatse twee twee-onder-één-kapwoningen kunnen worden gerealiseerd. Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 15 februari 2016 gedurende 6 weken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

 

Gedurende deze periode is het mogelijk om schriftelijke of mondelinge zienswijzen in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeente Bergen op Zoom, ter attentie van het team Ruimtelijke ordening en Vergunningen, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 dan wel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

 

Bergen op Zoom, 12 februari 2016

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom,

de burgemeester,

dhr. dr. F.A. Petter

de secretaris,

mevr. mr. A.C. Spindler 

Naar boven