Vastgesteld wijzigingsplan Dorpsstraat 48 te Hoorn, Terschelling

Logo Terschelling

Wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken bekend dat zij op 8 december 2015 het wijzigingsplan ‘Dorpsstraat 48 te Hoorn’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het toekennen van een bouwvlak om de bouw van één woning mogelijk te maken op het perceel Dorpsstraat 48 (plan ID: NL.IMRO.0093.WP2015HRNDORPSST48-VG01). Tegen het ter inzage gelegde ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Besluit tot vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Terschelling maken eveneens bekend dat op 8 december 2015 ingevolge artikel 110c van de Wet geluidhinder een Hogere waarde in het kader van de Wet geluidhinder is verleend voor dit wijzigingsplan en de woning die hiermee mogelijk gemaakt wordt tot ten hoogste 61 dB.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit tot vaststellen van een Hogere waarde liggen van vrijdag 8 januari 2016 tot en met donderdag 18 februari 2016 voor een ieder ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis. U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder actueel/bekendmakingen/regels en beleid. Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerp worden gevraagd op het gemeentehuis. De authentieke planbestanden van het wijzigingsplan zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit Hogere waarde beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

· degenen die zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan en ontwerp besluit Hogere waarde en belanghebbenden zijn of

· door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan en/of ontwerp besluit Hogere waarde kenbaar te maken.

U stelt beroep in door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In die brief vermeldt u uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met dat besluit. U stuurt een kopie van dit besluit met het beroepschrift mee. U ondertekent de brief en stuurt deze naar het postadres van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl

 

De beide besluitentreden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan verzoeken om een voorlopige voorziening. Als het besluit voor u onherstelbare gevolgen heeft, kunt u, totdat op het beroep is beslist, een verzoek tot voorlopige voorziening doen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht)

 

Naar boven