Voorontwerp bestemmingsplan Van Oldenbarneveldtlaan 10 te Rijen

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in de vergadering van 15 november 2016 besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Van Oldenbarneveldtlaan 10 te Rijen’, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0784.BPVOldenbar-VO01 met de bijbehorende bestanden, voor eenieder ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft het planologisch mogelijk maken van 13 woningen op de locatie Van Oldenbarneveldtlaan 10 in Rijen, waar nu de voormalige marechaussee kazerne is gelegen. Op 25 november 2016 is in de publicatie per abuis het verkeerde college vermeld, inhoudelijk is de publicatie wel correct.

 

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan Van Oldenbarneveldtlaan 10 te Rijen ligt met ingang van 29 november 2016 voor 6 weken ter inzage, tot en met 10 januari 2017. Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

 

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer K. Berger, bereikbaar via tel.: 088-3821014.

Naar boven