Gemeente Hattem - Ontwerp bestemmingsplan “Parkstaete”

Logo Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Parkstaete” met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit vanaf 1 december 2016 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerp bestemmingplan is bedoeld om de nieuwbouw van 23 appartementen en het verplaatsen van een restaurant mogelijk te maken op de locatie hoek Nieuweweg en Parklaan. Voor deze ontwikkeling wordt de bestaande bebouwing gesloopt.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen vanaf donderdag 1 december 2016 voor zes weken op afspraak ter inzage in het stadhuis (tot en met woensdag 11 januari 2017). U kunt een afspraak maken via www.hattem.nl/afspraak of (038) 443 16 16. Het ontwerp bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.hattem.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een schriftelijke zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan ingediend worden bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Knol via (038) 443 16 16.

Het college van de gemeente Hattem,

22 november 2016

Naar boven