Uitwerkingsplan ‘Goese Diep Noord’

Logo Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het uitwerkingsplan ‘Goese Diep Noord’ ter inzage ligt.

Met ingang van 1 december 2016 liggen het ontwerpbesluit, het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken, zes weken ter inzage in het stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.UPGS04-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Met het uitwerkingsplan wordt het meest noordelijke deel van het Havengebied Goes uitgewerkt. De uitwerking ziet toe op het planologisch mogelijk maken van de realisatie van woningen en appartementen met de daarbij bijbehorende bestemmingen zoals groen, water en verkeer.

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met dhr. M. Koole via 0113 – 249673.

Naar boven