Vaststelling wijzigingsplan Buitengebied Luttenbergerweg 11/13 Hellendoorn met toepassing coördinatieverordening

Logo Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt met ingang van zaterdag 3 december 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Hellendoorn van 15 november 2016, nummer 16INT03970 tot vaststelling van het wijzigingsplan buitengebied Luttenbergerweg 11/13 te Hellendoorn met toepassing van de coördinatieverordening

Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan met de unieke naam: NL.IMRO.0163.WPBULUTTENBERGERWE-VG01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: http://iturl.nl/snCcETO. Downloaden en inzien van het vastgestelde plan is mogelijk via de link: http://iturl.nl/snZgX4T.

De beschikking op de aangevraagde omgevingsvergunning kunt u digitaal inzien via de link: http://iturl.nl/snvMKaL.

Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied 2009. Het plangebied omvat de percelen Luttenbergerweg 11 en 13 te Hellendoorn. Met dit bestemmingsplan is de bestemming gewijzigd om de bouw van een schoolgebouw mogelijk te maken. Hiertoe is de bestemmingsomschrijving uitgebreid met het toelaten van de functie school. Vanwege de ligging nabij het Avonturenpark is de verplichting opgenomen van een dove gevel op de verdieping aan de zijde van de Luttenbergerweg en de Hellendoornsebergweg. Ook is de bouwhoogte ten op zichte van het Normaal Amsterdams Peil in het plan vastgelegd.

Gelijktijdig met het vastgestelde plan ligt ook de beschikking omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieverordening als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijk ordening (coördinatieregeling) met als doel het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning in één procedure af te ronden.

Aangezien niemand tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpbeschikking heeft kenbaar gemaakt bij burgemeester en wethouders, kunnen uitsluitend belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage (6:13 Awb).

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak als voornoemd.

Naar boven