Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Logo Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor:

Bruntingerweg 11 te Wijster, het verlengen van twee bestaande pluimveestallen.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Bekendmakingen’. U kunt de stukken, na telefonische afspraak, ook inzien op het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Met ingang van 11 februari 1016 kan gedurende een periode van zes weken door een belanghebbende, die tegen de ontwerpbeschikking een zienswijze heeft ingediend, tegen de beschikking beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland te Groningen. Ook kan een belanghebbende, die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die tijdig beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen biju de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland te Groningen.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van deze rechtbank, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient een afschrift van het beroepschrift te worden gevoegd.

Voor meer informatie over de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer E. Eefting van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 539 222, e-mail gemeente@middendrente.nl.

Naar boven