Definitieve besluiten Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO), Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij in het kader van de WABO met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, vergunningen hebben verleend aan afwijkingen van het bestemmingsplan. Deze afwijkingen maken het planologisch mogelijk om groenstroken/openbaar gebied (met de bestemmingen verkeer of groen) te mogen gebruiken/te wijzigen in de functie tuin. Het gaat om de volgende locaties:

  • -

    Roggeakker 24 in Wezep (zaaknummer 0269201600257)

  • -

    Koolzaadakker 63 in Wezep (zaaknummer 0269201600366)

  • -

    Nieuwlandsweg 84 in Wezep (zaaknummer 0269201600443)

 

De ontwerpvergunningen van de genoemde locaties zijn op 16 augustus 2016 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis en in de Staatscourant en hebben van 17 augustus tot en met 27 september 2016 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen tijdens de ter inzagetermijn. Het besluit/de beschikking (vergunning) behorende bij de locatie Roggeakker 24 is ten opzichte van de ontwerpbeschikking inhoudelijk gewijzigd.

 

De definitieve besluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 november 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

 

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen de genoemde besluiten (vergunningen). Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na bekendmaking van deze besluiten hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpvergunning en men belanghebbende is. Tegen de gewijzigde onderdelen in het besluit/de beschikking (vergunning) behorende bij de locatie Roggeakker 24 kan elke belanghebbende beroep instellen en er kan tevens om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Oldebroek, 29 november 2016

Burgemeester en wethouders.

Naar boven