Gemeente Tynaarlo - Ontwerpbestemmingsplan Groote Veen Eelde, maatschappelijke voorzieningen

Logo Tynaarlo

NL.IMRO.1730.BPGrooteVmaatvoorz-0301

 

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend.

Inleiding

In het uit 2010 daterende bestemmingsplan van Groote Veen heeft het deel van het plangebied voor de sport- en onderwijshuisvesting een maatschappelijke bestemming gekregen. Om de toekomstige sport- en onderwijsvoorzieningen als afzonderlijke gebouwen te kunnen realiseren en op een dorpse wijze in te kunnen passen, wordt het maatschappelijk bestemmingsvlak uitgebreid met een deel van het perceel Veenweg 2. Dat deel heeft nu een woonbestemming en zal daarom worden aangepast. Voor deze herziening is het nodig om een nieuw bestemmingsplan te maken.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan met bijlagen ligt met ingang van vrijdag 2 december 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De papieren versie van het bestemmingsplan met bijlagen kan in genoemde periode zonder afspraak worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk. De openingstijden staan vermeld op www.tynaarlo.nl

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te bekijken op www.tynaarlo.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

He ef t u een zienswijze?

Met ingang van vrijdag 2 december 2016 kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om binnen die termijn mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 266662.

Naar boven