Ontwerp-'verklaring van geen bedenkingen' Rozendaalseheide 16 te Montfort

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn een ‘verklaring van geen bedenkingen’ van de raad af te geven voor de realisatie van een klussenbedrijf op de locatie Rozendaalseheide 16 te Montfort.

Het plan en de omgevingsvergunning

De voorgenomen omgevingsvergunning voor het realiseren van een klussenbedrijf is bedoeld voor de volgende activiteiten:

- het (ver)bouwen van een bouwwerk, artikel 2.1, lid 1, onder a van de Wabo;

- het gebruiken van gronden en bouwwerken, artikel 2.1, lid 1, onder c, juncto artikel 2.12 van de Wabo.

Zonder de ‘verklaring van geen bedenkingen’ kan de omgevingsvergunning niet worden verleend. Het gezag dat bevoegd is tot het nemen van een besluit ten aanzien van de vergunningaanvraag inzake het perceel Rozendaalseheide 16 te Montfort is de gemeenteraad van de gemeente Roerdalen. In de raadsvergadering van 3 november 2016 is besloten een ontwerp-‘verklaring van geen bedenkingen’ af te geven ten behoeve van de genoemde omgevingsvergunning.

Inzage en raadplegen

De ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-‘verklaring van geen bedenkingen’ met alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 november 2016 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1669.PBMFTRozendlhde16-OW01

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van de ontwerp-‘verklaring van geen bedenkingen’ kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een van de medewerkers van team ruimtelijke en economische ontwikkeling. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Laurie van Melick van team ruimtelijke en economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Sint Odiliënberg, 30 november 2016

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

de secretaris,

J.J.W.M. L'Ortije

de burgemeester

mr. M.D. de Boer - Beerta

 

Naar boven