BEKENDMAKING t.a.v. OMGEVINGSVERGUNNING UITGEBREIDE PROCEDURE

Logo Stein

O2016-086 voor het oprichten van een woonhuis en aanleggen in-/uitrit op een perceel gelegen aan de Moutheuvelsweg ongenummerd te Stein (perceel G2075)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein maken bij dezen bekend dat bij besluit d.d. 17 november 2016 is besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woonhuis en het aanleggen van een in-/uitrit op een perceel gelegen aan de Moutheuvelsweg ongenummerd te Stein (perceel G2075).

Rechtsbescherming:

Tegen dit besluit kan met ingang van 18 november 2016 tot en met 30 december 2016 beroep worden aangetekend bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Limburg (Postbus

950, 6040 AZ te Roermond). Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit echter niet.

Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg (sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ te Roermond).

Terinzagelegging:

Het besluit zal gedurende bovengenoemde beroepstermijn voor een ieder ter inzage liggen in het gemeentehuis, Stadhouderslaan 200 te Stein (dit gedurende de reguliere openingstijden).

Het besluit wordt door ons tevens gepubliceerd op internet via http://www.gemeentestein.nl/actueel onder ‘bekendmakingen’, via https://www.overheid.nl/ (welke u kunt raadplegen onder https://zoek.overheid.nl/berichten_over_uw_buurt_eenvoudig_zoeken met behulp van de postcode zoekfunctie) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0971.OVMoutheu45Stein-DB01).

Stein, 17 november 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein,

de Secretaris, de Burgemeester,

Dhr. J. Beverloo. Mevr. M.F.H. Leurs-Mordang.

Naar boven