Rectificatie Besluit ‘omgevingsvergunning Fietspad Groenlo-Zwolle, eerste fase’

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de aanvraag om omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing voor de aanleg van een fietspad langs de Oude Winterswijkseweg te Groenlo (tussen het tennisbanencomplex en de TOP net ten oosten van de Slinge) vanaf 26 november 2016 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). De omgevingsvergunning is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbesluit.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten aanleggen van een fietspad en handelingen in strijd met de regels ruimtelijke ordening. De omgevingsvergunning voorziet in de eerste fase van de aanleg van een fietspad tussen Groenlo en Zwolle.

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 6 januari 2017. Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 4 te Lichtenvoorde.

Ook kunt u het plan hier digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1586.PBBUI1505-VG01. Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl 

Uitsluitend belanghebbenden die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen bij het college kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Beroep kan ook worden ingesteld tegen delen van de omgevingsvergunning die ten opzichte van het ontwerpbesluit gewijzigd zijn vastgesteld.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit treedt in werking op 7 januari 2017. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Rechtbank Gelderland is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden

Naar boven