ONTWERP BESTEMMINGSPLAN OUDKARSPEL EN KOEDIJK

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ( Wro ) bekend dat met ingang van 30 november 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Oudkarspel en Koedijk.

Het plangebied bestaat uit de bebouwing van de kern van het dorp Oudkarspel. Ook een deel van Koedijk behoort tot het plan. Het plangebied bestaat uit afzonderlijke delen die niet aan elkaar grenzen. Bij het opstellen van het bestemmingsplan zijn de bestaande gebruiks- en bouwregels zoveel mogelijk overgenomen. Het door de gemeente opgestelde beleid is tevens opgenomen.

Het plan ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • -

    De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;

  • -

    De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • -

    Het Behouden Huys, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel en

  • -

    Dorpshuis De Geist , Vinkenlaa n 7 te Sint Pancras.

Vanaf 30 november 2016 is het ontwerp bestemmingsplan tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0416.BPOKKD2014-on01).

Het voorontwerp van het genoemde bestemmingsplan is onderwerp geweest van inspraak. De ingekomen overleg- en inspraakreacties hebben geleid tot diverse wijzigingen van het bestemmingsplan. De reactienota, waarin een samenvatting van alle reacties en ons commentaar is opgenomen, ligt tevens ter inzage.

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u v óó r het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 29 november 2016

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven