Ontwerpbestemmingsplan Moezebrinkweg 6/Dwarsweg 4

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 10 februari 2016 gedurende een termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Moezebrinkweg 6/ Dwarsweg 4” voor een ieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25.

Waar in te zien

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via het webadres www.ruimtelijkeplannen.nl via identificatiecode: NL.IMRO.0294.BP1504BGMOEZEBRIN6-OW01.

Ligging

Het plangebied ligt ten oosten van de kern Winterswijk in het buurtschap Ratum.

Doel

Dit bestemmingsplan wijzigt de huidige agrarische bestemming van de percelen Moezebrinkweg 6 en Dwarsweg 4 in een woonbestemming. Daarnaast biedt dit plan, ten behoeve van de eigenaar van het perceel Moezebrinkweg 6, de mogelijkheid om een bestaand karakteristiek bijgebouw op dit perceel te verbouwen tot woning.

Wanneer ter inzage

Met ingang van woensdag 10 februari 2016 tot en met dinsdag 22 maart 2016 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Naar boven