Vastgesteld wijzigingsplan Kaagjesland 60 te Reeuwijk

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening de bestemming wijzigen van ‘Wonen Horeca’ naar ‘Wonen’ gelegen op het perceel Kaagjesland 60 te Reeuwijk-Dorp. Het betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Reeuwijk, sectie D, nummer 1728.

Bes luit Hogere Waarden Wet geluidhinder ( Wgh )

Binnen het plangebied wordt de wijziging van de bestemming van ‘Horeca’ naar ‘Wonen’ mogelijk gemaakt, waarbij de geluidsbelasting boven de voorkeurswaarde van 48 dB zal uitkomen. Derhalve is besloten om onder toepassing van artikel 110c, eerste lid Wgh, een hogere grenswaarde van 53 dB vast te stellen.

Plan bekijken / reageren

Het vastgesteld wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 1 december 2016 t/m woensdag 11 januari 2017, gedurende zes weken ter inzage. U kunt het wijzigingsplan inzien:

  • Het ID-nummer van het vastgesteld wijzigingsplan is: NL.IMRO.1901.Kaagjesland60-WP80;

  • Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website:https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (vastgesteld wijzigingsplan Kaagjesland 60 te Bodegraven);

  • Op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bestaat de mogelijkheid voor beroep open. Een beroep kunt u instellen binnen de hierboven gestelde termijn bij de Raad van State in Den Haag, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend. Belanghebbenden die geen zienswijzen hebben ingediend tijdens de ontwerpfase, dienen aannemelijk te maken dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze, binnen de daarvoor gesteld ontwerptermijn in te dienen. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Bodegraven, 30 november 2016

Naar boven