Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Bergen (NH)

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maakt bekend dat in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning is verleend:

- een omgevingsvergunning, activiteit bouwen, afwijken bestemmingsplan voor de legalisatie van een recreatiewoning op het perceel Dokter van Peltlaan 43S te Bergen.

Het ontwerp van deze beschikking heeft van 7 juli 2016 tot en met 17 augustus 2016 ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn zienswijzen ingediend. De zienswijzen zijn samengevat en voorzien van een reactie in een zienswijzennota. Deze zienswijzennota maakt onderdeel uit van het besluit. De omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

De omgevingsvergunning ligt met alle op het besluit betrekking hebbende stukken met ingang van 1 december 2016 tot en met 11 januari 2017 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar op werkdagen gedurende openingstijden en kan eveneens op donderdagavond tussen 17:00 uur en 20:00 uur worden ingezien. Tevens is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden die tijdig zijn/haar zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn/haar zienswijze naar voren heeft gebracht een beroepsschrift indienen bij de rechtbank Alkmaar. Voor het behandelen van een beroepsschrift worden griffierechten geheven.

Een gemotiveerd beroepsschrift kan worden gericht aan:

Rechtbank Alkmaar, Sector Bestuursrecht

Postbus 251

1800 BG Alkmaar

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Bergen, 30 november 2016

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH).

 

Naar boven