BEKENDMAKING BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING – AFWIJKEN VAN TRACEBESLUIT NIEUWE SLUIS TERNEUZEN(ARTIKEL 3.12 WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT)

Logo Terneuzen

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben vastgesteld voor:

  • 1.

    het afwijkend gebruik van het Tracébesluit “Nieuwe Sluis Terneuzen” voor het adres Goese Kade te Terneuzen (NL.IMRO.0715.OMGNST02-VG01).

Het gaat om de aanleg van een werkterrein. Na aanleg wordt het werkterrein gebruikt ten behoeve van maritieme dienstverlening. Daarnaast wordt de bestaande ontsluiting Goese Kade opgewaardeerd over een lengte van circa 120 m. Het betreft een verbreding van circa 3,00 m naar 5,50 m.

 

De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. U kunt de omgevingsvergunning vanaf donderdag 1 december 2016 tot en met woensdag 11 januari 2017 ook digitaal inzien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Deze zaak is bekend onder zaaknummer W-AOV160427. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen. Beroep instellen kan door het indienen van een beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda. In het beroepschrift motiveert u waarom u beroep instelt. Verder moet u de naam van het bestreden besluit noemen. Het beroepschrift moet u ondertekenen. Ook moet u uw naam en adres en de datum van uw brief aangeven.

 

U kunt geen beroep instellen als u eerder geen zienswijze heeft ingediend. Alleen als aan u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze heeft ingesteld, kunt u alsnog beroep instellen.

 

Het besluit blijft gelden tot de Rechtbank beslist op het beroepschrift. Als onverwijlde spoed dit vereist, kunnen belanghebbenden ook een voorlopige voorziening vragen. Een voorlopige voorziening stuurt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht,Postbus 90006, 4800 PA Breda. Als u dit doet, moet u ook een beroepschrift indienen.

Bij het indienen van een beroepschrift of voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Terneuzen, 30 november 2016

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H.Lonink

De secretaris, F.M.L. Lauret RA

Naar boven