Vooraankondigingen terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Dronten-Centrum (D3000)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voorbereiden het bestemmingsplan Dronten-Centrum (D3000). Dit plan ligt in het gebied globaal begrensd door De Helling, Het Gangboord, De Zuid, De Walvisstraat, De Barkesstraat, De Aakstraat, De Schouwstraat en De Werfstraat. Dit plan vervangt het nu geldende bestemmingsplan en bevat een actuele juridisch-planologische regeling voor het kernwinkelgebied.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Inspraak

Het college van Dronten maakt bekend dat ter inzage ligt het voorontwerp bestemmingsplan "DrontenCentrum (D3000)".

U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien van 1december 2016 tot en met 11januari 2017 bij de publieksbalie van het gemeentehuis en de openbare bibliotheek te Dronten. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling (REO), Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling REO, telefoonnummer 14 0321.

Inloopmiddag w oensdag 7 dec ember 2016

Op woensdag 7 december 2016 vindt er in het gemeentehuis van Dronten een inloopmiddag plaats waar u zich kunt laten informeren over het bestemmingsplan. De inloop start om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur. U bent van harte welkom om even binnen te lopen deze middag!

Dronten, 30 november 2016.

Het college van Dronten,

secretaris, R. Kool

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven