Verlening omgevingsvergunning met projectafwijking Kleine-Gartmanplantsoen 1-3 en Leidseplein 19.

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat zij op 29 november 2016 een omgevingsvergunning NL.IMRO.0363.A1610PBSTD-VG01 voor het perceel Kleine-Gartmanplantsoen 1-3 en Leidseplein 19 hebben verleend.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het oprichten van het nieuwe gebouw ‘Heinekenhoek’ met in de kelder, op de begane grond en op de eerste verdieping behoud van horecavoorziening en op de bovenliggende verdiepingen 36 hotelkamers met daarbij behorende entree op de begane grond en lobby op de eerste verdieping, op het adres Kleine-Gartmanplantsoen 1-3 en Leidseplein 19.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 30 november 2016 tot aan het einde van de beroepstermijn ter inzage bij:

Stadsloket, Amstel 1 te Amsterdam.

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.0363.A1610PBSTD-VG01

Beroep

Gedurende een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na de eerste dag van de terinzageligging, kunnen belanghebbenden die tegen de ontwerpvergunning een zienswijze hebben kenbaar gemaakt, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken, beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Amsterdam, 29 november 2016

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven