Ontwerp wijzigingsplan Schepersweg 9-13 Westelbeers

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan Schepersweg 9-13 in Westelbeers, met ingang van 1 december 2016 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer: NL.IMRO.0823.WPBPSCHEPERSWEG9-ONTW.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het bestemmen van de bestaande bedrijfswoningen Schepersweg 9, 11 en 13 als burgerwoning. De twee varkenshouderijen aan de Schepersweg 9 en 11 worden volledig gesaneerd.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerp-wijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie. U moet hiervoor een afspraak maken via www.oirschot.nl/afspraak of telefonisch via 0499-583333.

 

Oirschot, 30 november 2016

Naar boven