Vastgesteld bestemmingsplan ‘De Ruyterstraat 3’ (Almelo)

Logo Almelo

De gemeenteraad van Almelo heeft in haar vergadering van 22 november 2016 het bestemmingsplan De Ruyterstraat 3 (planid: NL.IMRO.0141.00011-BP31) op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ongewijzigd vastgesteld.

 

Inhoud plan

Dit bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om zes grondgebonden woningen aan De Ruyterstraat 3 te realiseren. Tijdens de terinzage termijn van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ontvangen.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘De Ruyterstraat 3’ en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 november 2016 tot en met 10 januari 2017 ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC) van de gemeente Almelo, Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘De Ruyterstraat 3’ is ook digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via een link op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘bouwen en wonen’ en dan ‘bestemmingsplan’.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan beroep ingesteld worden door:

  • 1.

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend;

  • 2.

    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend.

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) binnen bovengenoemde termijn van terinzage van zes weken (bekendmaking).

 

Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

 

Voorlopige voorziening

Door het indienen van een beroepschrift wordt het besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven