Ontwerpbestemmingsplan “Rottebandreef 35, 1e herziening”, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

 

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van dinsdag 9 februari 2016 tot en met maandag 21 maart 2016 het ontwerpbestemmingsplan “Rottebandreef 35, 1e herziening” met identificatienummer: NL.IMRO.1621.BP0143H01-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

 

Beschrijving ontwerpbestemmingsplan

Het geldende bestemmingsplan “Rottebandreef 35” is op 29 januari 2014 door de gemeenteraad vastgesteld. Dit bestemmingsplan wordt thans herzien omdat de nieuwe eigenaar van het perceel heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van de mogelijkheid die het bestemmingsplan biedt om aan de noordkant van het perceel een nieuwe woning te bouwen. Door deze herziening krijgt de wegbestemde bestaande woning weer een positieve bestemming 'Wonen'.

 

Inzage

U kunt de stukken inzien via:

  • ruimtelijkeplannen.nl (rechtsgeldige versie)

  • http://1621.roview.net/ (ruimtelijke plannen viewer gemeente)

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14010.

 

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) tegen het bestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0143H01/03.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven