Bestemmingsplan Van der Valk Hotel Best

Logo Best

ter inzage ligt:

- ontwerpbestemmingsplan ‘Van der Valk Hotel Best’;

- beleidsregel ‘Welstandscriteria Hotel Van der Valk’.

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 23 november 2016 tot en met 3 januari 2017, tijdens de openingstijden het ontwerpbestemmingsplan en welstandscriteria kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0753.bpvandervalk-ON01. Op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen vindt u ook de ontwerp welstandscriteria.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de ontwikkeling van een hotel met 200 kamers. Het plangebied ligt ten noorden van de snelweg A2, op de hoek Ploegstraat en Eindhovenseweg-zuid, in het zuiden van Best.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8, 1e lid Wet ruimtelijke ordening ter inzage. Als u het niet eens bent met onze voorgenomen beslissing, laat het ons dan weten. U heeft hiervoor zes weken de tijd vanaf de datum van deze bekendmaking. Uw schriftelijke zienswijze voorziet u van uw naam, adres en handtekening. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van Best, Postbus 50, 5680 AB Best, als u opmerkingen heeft over dit ontwerpbestemmingsplan.

Mondeling uw zienswijze geven kan ook. U kunt hiervoor uiterlijk 19 december een afspraak maken met Hilde Jacobs via telefoonnummer 14-0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

 

Beleidsregel ‘ Welstandscriteria Hotel Van der Valk’

Op grond van artikel 12a Woningwet en de gemeentelijke Inspraakverordening ligt de ontwerp beleidsregel ‘Welstandscriteria Hotel Van der Valk’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage.

Tegen de beleidsregel voor welstandscriteria kan een ingezetene en een belanghebbende gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze indienen. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over de welstandscriteria, neemt u dan contact op met Menzo Boon (secretaris Welstand) via telefoonnummer 14 0499.

Best, 20 november 2016 Burgemeester en wethouders gemeente Best

Best 22 november 2016

Burgemeester en wethouders gemeente Best,

Namens deze:

Hilde Jacobs

Naar boven