Vaststelling wijziging bestemmingsplan ‘Bokkeweg 6’

Logo Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 15 november 2016 een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied 2010 hebben vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het vergroten van het bouwvlak ten behoeve van de bouw van een nieuwe kuikenstal.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen vanaf 24 november 2016 gedurende zes weken ter inzage in het stadskantoor. Het besluit en het vastgestelde wijzigingsplan zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.WPLG12-VG99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij ons kenbaar te maken.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven